Садовий розповів про підтримку "Рошену" (відео)

Сьогодні, 29 грудня, перед головною ялинкою Львова актори театру «Воскресіння» подарували глядачам вуличну виставу «Різдвяна феєрія», яку театр підготував до Різдвяних свят. Також до перегляду вистави долучились міський голова Львова Андрій Садовий та народний депутат України Петро Порошенко, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Вистава почалась з карнавалу великих масок, що подорожують містом. Актори використали дванадцять 4-метрових маски, а також вогняні та піротехнічні ефекти. Маски символізують образи Божої Матері, ангелів, Йосифа, царя Ірода та ін. Історія Різдвяної феєрії має в своїй основі елементи різдвяного вертепу.

«У нас є традиція: дуже багато років поспіль у встановленні ялинки нам допомагає компанія «Світоч». Цього року вони не змогли нам посприяти. А так, як міська рада не витрачає бюджетні кошти на ялинку, то нас погодилась підтримати компанія «Рошен». Але за однієї умови - на ялинці має бути тільки символіка України та Євросоюзу, ніяких рекламних брендів там не повинно знаходитись. Якою важкою не була б ситуація, ми хочемо, щоб свято було у всьому місті, адже Новий рік та Різдво – наші і ніхто в нас цього не відбере», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, що з 2 до 5 та 7 січня у дворику Ратуші театр «Воскресіння» покаже незабутню театралізовану вогняну інсталяцію «Коли ангели спускаються на землю», у якій будуть задіяні альпіністи, що виконуватимуть роль ангелів. Вистава триватиме щогодини з 17:00 до 23:00 год. Квитки на виставу коштуватимуть 40 та 20 гривень, для дорослих та дітей відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: