У Львові відбудеться Святвечір для бездомних

Львів соціальний. Пам’ятаючи про потребуючих громадян Львова, Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян організовує Святу Вечерю для бездомних мешканців нашого міста. Святвечір відбудеться 6 січня о 18:00 год. у приміщенні Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян, що за адресою: вул. Кирилівська, 3а, для близько 40 осіб, котрі отримують в Центрі соціальні послуги.

«Бездомні громадяни, які перебувають у складних життєвих обставинах, особливо потребують відчути миттєвості Різдвяного святкування та радості єднання, тому організація таких акцій є важливим елементом у соціальній реабілітації цих громадян, а долучення благодійників якнайкраще символізують у переддень Різдва, єднання довкола потреб знедолених.

Важливо наголосити, що в зимовий період актуальним стає питання забезпечення чистим та теплим одягом і взуттям. Відтак, Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян звертається до усіх львівських підприємців, організацій, установ та просто небайдужих, й закликає, у разі можливості, долучитись до формування стратегічного запасу харчів та одягу, які так необхідні львів’янам, яким нікуди йти. Ми будемо вдячні за будь-яку допомогу, оскільки навіть маленький внесок кожного, послужить вагомим вкладом у велику справу», - розповідає директор Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян о. Олег Федоренко.

З питань співпраці, прохання звертатись у Центр обліку та нічного передування бездомних громадян: тел.: 233 14 79 або 233 10 49, адреса: вул. Кирилівська, 3а.

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі ЛМР

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: