На Львівщині під час різдвяного обіду господар будинку підстрелив свого гостя

На Львівщині в одному зі сіл Жидачівського району різдвяний обід закінчився трагічно для господаря  будинку та одного із його гостей: 37-річний чоловік госпіталізований в лікарню з вогнепальними пораненнями, а 37-річному власнику помешкання, який підозрюється у тому, що він підстрелив свого приятеля, загрожує кримінальна відповідальність, повідомили Дивись. Інфо у ВГЗ ГУ МВСУ у Львівській області.

В Жидачівський райвідділ міліції, 7 січня поступило повідомлення про те, що в районну лікарню з вогнепальним пораненням шиї та голови у стані алкогольного сп’яніння доставлено 37-річного жителя одного зі сіл  Жидачівського району, якого госпіталізовано в реанімаційне відділення лікарні.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що 7 січня, близько 13 години, в приміщенні житлового будинку 37-річного безробітного жителя одного зі сіл Жидачівського району, під час святкування Різдва,  господарем будинку та двома його приятелями-односельцями, один з гостей, 37-річний чоловік, отримав вогнепальне поранення шиї та голови. За словами господаря будинку, під час спільного застілля та вживання  алкогольних напоїв, гість розглядаючи його мисливську рушницю "HATSON ESCORT" 12 калібру, яка зареєстрована на нього, з власної необережності  завдав собі вогнепальне поранення.

«В ході розслідування обставин отримання вогнепального поранення потерпілим та згідно висновку фахівців, встановлено, що чоловік не міг собі самостійно спричинити вогнепальні поранення, вони були завдані іншою особою», - розповів заступник начальника управління карного розшуку ГУ МВС України у Львівській області, полковник міліції Сергій Богданов.

На підставі ряду об’єктивних ознак, у вчиненні даного кримінального правопорушення обґрунтовано підозрюється  господар будинку.

Згідно ст. 208 КПК України підозрюваний затриманий і доставлений в ІТТ.

Постраждалий перебуває в лікарні, його стан медики розцінюють, як стабільно важкий.

Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 15 (Замах на злочин), ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: