На Львівщині визначать найсильніших спортсменів області зі стрільби з лука

Упродовж 11-18 січня 2014 року на закритому лучному полі спортивно-стрілецького комплексу навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України (Львів, вул. Клепарівська, 39-А) триватиме чемпіонат Львівської області зі стрільби з лука серед дорослих спортсменів, юніорів, юнаків і молодших юнаків (2000 р.н. й молодших), повідомила Дивись. Інфо заступник начальника управління молоді і спорту ЛОДА Оксана Вацеба.

У змаганнях візьмуть участь понад 180 лучників.

Головний суддя змагань – заслужений тренер України, суддя національної категорії Світлана Колядінцева (м. Львів).

Кращі лучники Львівщини різних вікових категорій визначать власників 16 комплектів нагород та володаря звання чемпіона Львівської області.

Початок кваліфікаційних змагань 11 січня 2014 року о 10.00 год.

За підсумками цих змагань буде визначено склад збірної команди Львівської області, яка представлятиме наш край в чемпіонаті України зі стрільби з лука серед дорослих спортсменів та юніорів, що відбудеться 25-29 січня 2014 року в  м. Суми. Саме в Сумах, серед кращих лучників країни, відбудеться перший етап відбору до складу національної збірної команди України на участь в чемпіонаті світу зі стрільби з лука в приміщенні (25.02.-02.03.2014 р., м. Ним, Франція).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: