На Озаркевича, 4 у Львові – силовий конфлікт – розганяють журналістів

У Львові розпочався силовий конфлікт на вул. Озаркевича, 4, де сьогодні представники забудовника розвалили пам’ятку архітектури, яка належить до лічниці митрополита Андрея Шептицького.

Про це з місця події повідомив кореспондент ІА ZIK.

Як зазначила мешканка сусіднього будинку пані Людмила, сьогодні вранці з 7-ї год. у подвір’я лічниці заїхав екскаватор і почав розвалювати будиночок – пам’ятку архітектури місцевого значення, щоб розчистити майданчик під будівництво. Також мешканці повідомили, що буквально за 40 хв було зведено металевий паркан, який відгороджує подвір’я від сусіднього будинку на Озаркевича, 10.

На місці події присутній голова Львівської обласної організації Українського товариства охорони пам’яток історії та культури Андрій Салюк, його теж намагаються вигнати особи, які представляються представниками забудовника. Зараз на місці події триває силовий конфлікт, шарпанина. Журналістів, зокрема, фотокореспондента ІА ZIK силою виштовхали за браму подвір’я. Журналісти вже зателефонували у міліцію і повідомили про перешкоджання журналістській діяльності.

Зазначимо, на подвір’ї, де розвалили пам’ятку архітектури, є чимало молодих людей спортивної статури. Наразі міліції на місці події немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: