На Львівщині обговорили особливості формування місцевих бюджетів

Захід відбувся у рамках розширеної наради 11 січня у Головному управління Міністерства доходів та зборів у Львівській області, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОР

В обговоренні особливостей формування місцевих бюджетів Львівської області на 2014 рік взяли участь заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак, голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик, голова постійної комісії Львівської обласної ради Оксана Юринець, голови районних рад, голови бюджетних комісій районних та міських (міст обласного значення) рад, міські голови міст обласного значення, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Олексій Сторчило, начальник ГУ Міндоходів області Віталій Пекарчук, керівники профільних структурних підрозділів облдержадміністрації, начальники державних податкових інспекцій, структурних підрозділів ГУ Міндоходів, голови районних державних адміністрацій.

Заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак під час обговорення вказаних вище питань відзначив, що ефективних результатів при формуванні місцевих бюджетів можна досягти лише за умов сучасних прогресивних підходів. «Ми повинні використати ті інвестиційні проекти, які допоможуть для розвитку Львівщини», – сказав він. На переконання Валерія П’ятака, першочергово місцевий бюджет повинен бути збалансованим і реальним.

Своєю чергою, голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик наголосив на тому, що така розширена нарада дуже важлива для того, щоби представники органів місцевого самоврядування почули відповіді на запитання стосовно бюджетного процесу, які їх дуже тривожать. Він також поінформував присутніх про те, що у Львівській обласній раді будуть продовжені наради щодо формування бюджетів, зокрема, місцевих. Також у цьому напрямку відбудуться громадські слухання.

«У Львівській обласній раді хочуть зібрати і представників базового рівня – сільських, селищних рад, аби пояснити принципи фінансування, співфінансування з державного, обласного та місцевих бюджетів», – наголосив голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: