У Львівській ОДА розповіли про запоруку соціальної стабільності (фото)

Фаховість і виваженість у прийнятті місцевих бюджетів – це запорука соціальної стабільності. На цьому сьогодні наголосив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Олексій Сторчило, підсумовуючи результати розширеної наради у Головному управлінні Міндоходів області, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

Зокрема, перший заступник очільника Львівщини зазначив, що подібні зустрічі із залученням усіх учасників бюджетних процесів та фахових спеціалістів повинні сприяти формуванню збалансованої частини місцевих бюджетів.

«Вперше таку нараду ми приводимо в розширеному форматі за участі всіх учасників бюджетних процесів. Ми розуміємо, на скільки оптимізація місцевих бюджетів є важливою для соціальної стабільності та впевненості людей. І саме це є головною метою на сьогодні. Проте це лише початок бюджетного процесу і така робота буде продовжуватись й після затвердження Державного бюджету України на 2014 рік на різних етапах. Тому нас цікавитимуть результати першого та другого кварталів, а також вихід на позитивну динаміку. Варто також відзначити, що держбюджет 2014 року матиме соціальну спрямованість, зокрема заплановано збільшення видатків. Це гарантія виконання всіх соціальних зобов’язань Уряду на 2014 рік», – сказав він.

«Представники райдержадміністрацій, районних та міських рад сьогодні отримали фахову консультацію, оцінку можливостей кожної території. Зрозуміло, що є певні бачення депутатів місцевих рад для виконання зобов’язань перед громадою, проте є реальний ресурс регіону. І безумовно тут нам слід залучати додаткові резерви: виведення бізнесу із тіні, викорінення зарплат у «конвертах» та багато іншого. В розрізі кожного району було надано безпосередній аналіз, базовий інформаційний матеріал, об’єктивні показники, на основі яких ми повинні сформувати оптимальний бюджет», – прокоментував Олексій Сторчило.

стабільність2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: