На Євромайдані пройде святкування Маланки

Під час брифінгу в прес-центрі Штабу національного спротиву 13 січня 2014 року коменданти штабу розповіли про поточний стан справ на Майдані та про підготовку до відзначення Дня Святого Василя – так званого "Старого Нового Року". Зокрема, народний депутат-свободівець Михайло Блавацький розповів представникам ЗМІ, що в штабі триває підготовка до свята Василя, для майданівців готують святкові страви та концерт, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ВО "Свобода".

Михайло Блавацький наголосив, що на разі на Майдані поменшало провокацій. Адже провокатори зрозуміли, що всі їхні дії одразу зустрічають протидію самооборони та охорони штабу, які роблять все для унеможливлення локальних конфліктів. Відповідно, всі провокації вдається зупиняти.

"Нині триває підготовка до відзначення свята Василя. Традиційно для майданівців ми готуємо святкове частування з різноманітним салатами, пампухами. Також на сцені Майдану Незалежности відбудеться святковий концерт. Запрошуємо усіх зустріти свято Маланки на Майдані", – зазначив націоналіст.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: