У західних і північних областях очікується мокрий сніг

В Україну йде поступове похолодання, повідомляє Укргідрометцентр

Сьогодні у західних та більшості північних областей очікується невеликий мокрий сніг, на Прикарпатті, Закарпатті та в Карпатах помірний мокрий сніг та дощ; на решті території без опадів. Читайте також: Українська зима буде "нервовою": потепління з дощами змінюватимуться небезпечними хуртовинами Вітер північно-західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с, в Карпатах пориви 15-20м/с.

Температура вдень від 2° морозу до 3° тепла; на Сумщині та Харківщині вдень 1-6°морозу; в Криму та на півдні Одеської області - 4-9°. У Києві - без опадів, лише у другій половині дня невеликий мокрий сніг. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, вдень близько 0°. Читайте також: Зима атакує Україну: снігові замети, страшні аварії та ураганний вітер На завтра синоптики прогнозують мокрий сніг і дощ, у північно-східній половині подекуди сильні опади. На дорогах північно-західної частини подекуди ожеледиця. Температура вночі 1-6° морозу, у Сумській і Харківській областях до 10° морозу, вдень від 3° морозу до 3° тепла; у південній частині та на Закарпатті вночі від 2° морозу до 5° тепла, вдень 4-10° тепла.

На завтра синоптики прогнозують мокрий сніг і дощ, у північно-східній половині подекуди сильні опади. На дорогах північно-західної частини подекуди ожеледиця. Температура вночі 1-6° морозу, у Сумській і Харківській областях до 10° морозу, вдень від 3° морозу до 3° тепла; у південній частині та на Закарпатті вночі від 2° морозу до 5° тепла, вдень 4-10° тепла.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: