Логотип "Олімпіади Януковича" презентуватимуть у Львові у кінці січня

У мережі Інтернет триває он-лайн-голосування за логотип заявки міста Львова на проведення Зимових Олімпійських ігор у 2022 році. Представлено 4 логотипи. Як повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, презентація логотипу-переможця відбудеться вкінці січня, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Ми подалися на Зимову Олімпіаду 2022 року. Зараз ми є місто-аплікант і ми будемо таким містом до середини цього року, коли буде вже прийматись рішення, які міста і країни ввійдуть в цей короткий перелік. Сьогодні, крім Львова, на проведення Олімпіади претендує польський Краків, також Осло з Норвегії, Пекін (Китай), місто Алмати (Казахстан) і Стокгольм (Швеція). Це є сильне товариство і воно нас робить сильнішими. Сьогодні Львів на міжнародному рівні звучить разом з тими містами. Це є велика відомість, яка дасть можливість в перспективі залучати кошти і створювати нові робочі місця.

І власне нам потрібна емблема. Є декілька варіантів і через інтернет можна головувати за ту, яка більше імпонує. І вже до кінця місяця буде прийнято кінцеве рішення. На сьогодні, як видно по голосуванню, перемагає та версія, яка є найбільш львівською, тому що там є вежі, куполи і сама назва «Львів» красиво написана. Я думаю, що скоріш за все, саме ця емблема переможе. Власне логотип-переможець буде презентовано у Львові вкінці січня.

Кінцеве рішення, коли буде визначено місто, яке буде приймати Олімпіаду 2022, буде прийнято в 2015 році в Малайзії», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, варіанти логотипів були розроблені всесвітньо відомою американською дизайнерською компанією «North design», в активі якої робота над логотипами заявок на право проведення багатьох чемпіонатів світу, олімпійських та паралімпійських ігор.

У березні 2014 року до міжнародного Олімпійського комітету (МОК) буде подано заявковий файл і гарантійні листи від Національного олімпійського комітету України (НОК) та керівництва міста Львова. В липні 2014 року Виконавчий комітет МОК оприлюднить список міст-кандидатів. Місто, яке прийматиме 24-ті Зимові Олімпійські ігри, оберуть в липні 2015 року на засіданні МОК в Куала-Лумпурі (Малайзія).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: