Важка праця може змінити і дати нам краще життя, - Садовий

Сьогодні, 19 січня, в день свята Богоявлення Господнього, на площі Ринок відбулось загальноміське освячення води за участю духовенства різних християнських конфесій. Цього року чин освячення води очолило духовенство Української Греко-Католицької Церкви. Для освячення води використовували посудину ємкістю понад 2 тонни. Як зазначив після освячення міський голова Львова Андрій Садовий, вода у Львові особлива, бо сьогодні моляться представники церков усіх конфесій, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Перед початком освячення води на сцені виступали Галицький камерний хор «Слов’янка» Храму Різдва Івана Хрестителя УГКЦ, також свою виставу показав шкільний театр «Ляльки і люди» при НВК ім. В. Симоненка.

«Ми сильні нашими традиціями. Ми сильні нашою єдністю. Це надзвичайно важливо. Ми єдині. Сьогодні у всіх храмах нашого міста та країни посвячують воду. Вода, яка сьогодні посвячується на пл. Ринок, - особлива, бо моляться представники усіх конфесій. Ця вода має особливу силу. Я вірю, що тільки важка праця може змінити і дати нам краще життя. Це той шлях, який ми зобов’язані пройти. Я вірю, що Божа ласка завжди буде з нами. Я бажаю всім нам багато єдності, здоров’я, Божої ласки», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: