Зі Львова в зону АТО вирушили понад сотня бійців батальйону територіальної оборони

Напередодні, 4 вересня, зі Львова в зону АТО вирушили понад сотня бійців батальйону територіальної оборони. Перед від’їздом вояків до місць дислокації на сході України з ними зустрілось керівництво Львівської ОДА та представники Львівської обласної ради, повідомили у прес-службі ЛОДА.

«Я пишаюсь Вашою мужністю та патріотизмом. Ви добровільно вирушаєте у зону бойових дій, знаючи про труднощі, які на Вас чекають, усвідомлюючи усі ризики війни,» – сказав військовим т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський.

Також він побажав бійцям з честю виконати обов’язок перед Україною і якнайшвидше з перемогою повернутись додому, до своїх рідних. «Повертайтесь живими та неушкодженими,» – наголосив Юрій Турянський.

Бійців благословив у дорогу та на успішне виконання місії на сході України військовий капелан.

Більш ніж половина з військових, які сьогодні вирушили на схід країни, самі зголосились взяти участь в антитерористичній операції. Серед добровольців не тільки мешканці Львівщини, але й південних та східних регіонів України.

Перед від’їздом військовим видали речі, які для них закупила Львівська ОДА. Батальйон, як запевнили у Львівському обласному військовому комісаріаті, на сході України буде забезпечений усією необхідною амуніцією.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: