Шеремета їде до Львова говорити про галицькі стратегії

18 жовтня у Львові в Будинку вчених відбудеться Міжнародна конференція «Галицькі стратегії». Про це Дивись. Інфо повідомили організатори.

Наша громадська організація ставить собі за мету: перетворення історичного краю Галичини (Львівська, Тернопільська та Івано-Франківська) у взірцевий європейський регіон в Україні. Регіон, котрий використовуючи свою матеріальну, духовну та культурну спадщину, здатний продемонструвати всім іншим регіонам країни — що означає будувати Європу в Україні.

«Ми хочемо, щоб Галичина стала взірцевим регіоном, на прикладі якого всі інші регіони, міста, села України, могли вчитися, як будувати Європу в Україні. Галичина має величезний капітал – людський, культурний, ментальний. Галичина має кількасотлітній досвід перебування у складі Європи. Цей досвід ми повинні використати, щоби перетворити наш регіон на авангард євроінтеграції всієї України» – наголошує голова організації Володимир Павлів.

Програма:

9.00-11.00 Привітання та панель «Регіональні стратегії в перспективі євро інтеграції»

Учасники:

Павло Шеремета (Київ), екс-міністр економіки України

Микола Яковина (Київ), голова Наглядової ради ЄГА

Тамаш Беркі (Будапешт), економіст і дипломат з Угорщини, котрий багато років очолював відділ з економічних питань Посольства Угорщини в Україні

Вольфганг Темплін (Берлін), громадський діяч, публіцист, автор книги "Farbenspiele. Die Ukraine nach der Revolution in Orange"  (Колір гри. Україна після Помаранчевої революції)

11.00-11.30 Перерва на каву/Брифінг для ЗМІ

11.30-15.00 Круглий стіл за участю експертів: «Чи може Галичина стати «локомотивом» української євро інтеграції?»

15.00 Урочисте прийняття для учасників заходу.

Організатор: Громадська організація «Європейська Галицька Асамблея» (ЄГА)

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: