У Львівській облраді порушать проблематику українських емігрантів

         Завтра, 16 жовтня, о 13.00 у малій сесійній залі Львівської обласної ради (вул. В. Винниченка, 16, третій поверх) розпочнеться науково-практичний семінар на тему: «Роль емігрантів в розбудові нової Української держави", повідомили у прес-службі облради.

Ініціаторами проведення семінару виступили постійна комісія з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва та зв’язків з українцями за кордоном Львівської обласної ради спільно з кафедрою психології Львівського національного університету імені Івана Франка, Спілкою українців у Португалії та ГО "Справа Кольпінга в Україні".

З вітальними словами до учасників семінару звернуться:

Петро Колодій, голова Львівської обласної ради;

Олег Панькевич, народний депутат України 7-го скликання, заступник голови Комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції, голова підкомітету з питань трудових мігрантів та національно-культурної співпраці;

Павло Хобзей, голова постійної комісії з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва та зв’язків з українцями за кордоном Львівської обласної ради;

Людмила Рижак, в.о. декана філософського факультету Львівського національного університету імені Івана Франка;

Ігор  Островський,  секретар правління ГО «Справа Кольпінга в Україні», професор НУ «Львівська політехніка».

Доповідачами також будуть Павло Садоха, голова Спілки українців в Португалії; Софія Грабовська, завідувач кафедри психології Львівського національного університету імені Івана Франка, голова Українського Товариства Системної Психотерапії; Лариса Дідковська, доцент кафедри психології Львівського національного університету імені Івана Франка, голова Асоціації гештальт-терапії в Україні; Катерина Островська, голова ГО Львівське Товариство «Родина Кольпінга», професор кафедри психології Львівського національного університету імені Івана Франка.

До участі у семінарі запрошені представники громадських організацій, працівники та студенти Львівського національного університету імені Івана Франка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: