Громадські активісти знову запрошують на розмову керівників АТП Львова

Враховуючи результати засідання робочої групи, яке відбулось 9 липня 2014 року, а також необхідність розгляду та врегулювання порушень у сфері пасажирських автомобільних перевезень у місті Львові, 26 листопада 2014 року в приміщенні Галицької районної адміністрації Львівської міської ради, за адресою: м.Львів, вул. Ференца Ліста, 1 (ІІІ поверх, актовий зал) відбудеться чергове засідання робочої групи за участю керівництва управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради, керівників автотранспортних підприємств Львова та членів ГО «За якісний транспорт»

Початок роботи о 16:00 год.

Про це повідомила прес-служба громадської організації

У порядку денному розглянемо наступні питання:

  1. Оприлюднення упродовж трьох тижнів графіків руху в салонах громадського автомобільного транспорту та подальша актуалізація їх (упродовж 3 днів з моменту внесення змін у графіки) – пропозиція до перевізників.
  2. Розгляд та усунення порушень, виявлених під час рейдів ГО «За якісний транспорт» на автотранспортні підприємства, котрі надають послуги з автомобільних перевезень пасажирів у м.Львові.
  3. Формування «чорного списку» водіїв маршруток, як найбільших порушників ПДР і транспортного законодавства.
  4. Звіт представників автотранспортних підприємств щодо здійснення інформаційного оформлення автобусів відповідно до наказу департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР від 13.06.2014р. №210.
  5. Формування переліку транспортних засобів (маршруток), на яких немає належної підсвітки трафаретів, з метою подальшого усунення проблем із освітленням інформаційних написів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: