В міліції розслідують, хто і навіщо перекривав вчора Хрещатик

За фактом вчорашнього перекриття руху на вулиці Хрещатик правоохоронці проводять розслідування

Про це повідомили у прес-службі МВС міста Києва.

"Вчора близько 20.00 група невідомих осіб у масках перекрила проїжджу частину вулиці Хрещатик в районі Майдану Незалежності, при цьому відмовилася аргументувати свої дії та не висловлювала жодних вимог. Крім того, учасники акції відверто провокували правоохоронців. Можна констатувати, що відеоматеріали, відзняті за час акції, створять негарну, потворну картинку для телебачення інших держав", - йдеться у повідомленні міліції.

Факт порушення законодавства зафіксований працівниками міліції. Зібрані матеріали по цих подіях внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 279 КК України (Блокування транспортних комунікацій), санкція якої передбачає штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років.

"Головне управління МВС України в місті Києві звертається до організаторів та учасників масових заходів з проханням проводити свої зібрання виключно в рамках правового поля, не порушувати громадський порядок та не створювати незручностей для киян та гостей столиці.

Столична міліція, у межах своєї компетенції та відповідно до наданих повноважень, реагуватиме на будь-яке порушення вимог чинного законодавства, незалежно від належності та поглядів осіб, які їх вчиняють", - наголошується у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: