Дружина міського голови Львова разом з дітьми відкриє Львівську резиденцію Святого Миколая

5 грудня 2014 року о 15.00 відбудеться урочисте відкриття Львівської резиденції Святого Миколая у парку Знесіння. Її першими гостями стануть міський голова Андрій Садовий з родиною та близько 100 маленьких львів’ян із малозабезпечених сімей, повідомили організатори.

В оточенні старовинного та мальовничого парку Знесіння, у казковому будиночку кожен малюк і дорослий зможе зустрітися з справжнім Святим Миколаєм, отримати незбутнє фото на згадку, смачний подаруночок та написати листа про заповітні бажання, що неодмінно здійсняться у святкову ніч з 18 на 19 грудня 2014 року. Скринька для листів Святому Миколаю розташована біля входу до готельно-ресторанного комплексу Kavalier Boutique Hotel, а біля самого казкового будиночку  -  ялинка бажань, на яку кожен з гостей зав’яжє символічну стрічку-мрію.

Резиденція Святого Миколая у Львові прийматиме маленьких та дорослих гостей кожного дня з 5 до 21 грудня 2014 року і особисте спілкування кожного із справжнім чарівником Миколаєм, на думку організаторів, стане незабутнім подарунком та запорукою гарного настрою напередодні новорічних свят як для малюків, так і для дорослих та ще однією цікавою атракцією нашого туристичного міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: