У Львові медики проведуть прес-конференцію щодо профілактики серцево-судинних захворювань (доповнено)

Сьогодні, 4 грудня, о 15.00 годині у Музеї історії медицини Галичини ім. Мар’яна Панчишина (м. Львів, вул. Кармалюка, 3) відбудеться прес-конференція на тему: «Профілактика серцево-судинних захворювань та діабету у Львові», повідомила прес-служба ЛОР.

На цьому заході для журналістів медики розкажуть про акцію, яку проведуть 5-6 грудня 2014 року «Дні профілактики серцево-судинних захворювань та діабету у Львові».

Як зазначають організатори, Всеукраїнське лікарське товариство і Громадська рада МОЗ України за підтримки Українського лікарського товариства у Львові та Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького у жовтні-грудні проводять низку заходів, спрямованих на профілактику серцево-судинних захворювань та діабету в медичних та найбільших торгівельних закладах обласних центрів України.

Зокрема, проектом передбачаються просвітницькі заходи серед населення з основ профілактичної медицини та здорового способу життя. Зусиллями волонтерів та лікарів будуть організовані безкоштовні вимірювання артеріального тиску, вмісту глюкози в крові, визначення серцево-судинного ризику, надані консультації лікарів та розповсюдження просвітницької літератури.

Серед учасників прес-конференції будуть ректор Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького Борис Зіменковський, директор Департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації, голова комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту Львівської обласної ради Богдан Чечотка та інші. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: