У Львові пройдуть дні профілактики серцево-судинних захворювань

Прес-анонс «Дні профілактики серцево-судинних захворювань та діабету у Львові» 5-6 грудня 2014 року

Всеукраїнське лікарське товариство і Громадська Рада МОЗ України за підтримки Українського Лікарського Товариства у Львові та Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького у жовтні-грудні  2014 року проводять низку заходів по профілактиці серцево-судинних захворювань та діабету в медичних та найбільших торгівельних закладах обласних центрів України.

У рамках цих заходів Українське лікарське товариство у Львові, 5-6 грудня 2014 року проводить «Дні профілактики серцево-судинних захворювань та діабету у Львові».

Проектом передбачаються просвітницькі заходи серед населення  з основ профілактичної медицини та здорового способу життя. Силами волонтерів та лікарів будуть організовані безкоштовні вимірювання артеріального тиску, вмісту глюкози в крові, визначення серцево-судинного ризику, консультації лікарів та розповсюдження просвітницької літератури.

Проведення заходів проекту сприятиме покращенню обізнаності населення щодо збереження власного здоров’я та здоров’я оточуючих.

Запрошені ректор Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького, член-кореспондент НАМН України Зіменковський Б.С., міський Голова міста Львова Садовий А.І., голова Львівської ОДА Турянський Ю.І., голова Львівської Обласної Ради Колодій П.Н., директор департамент охорони здоров’я Львівської ОДА Чечотка Б.Р., начальник управління охорони здоров’я Львівської міської Ради доцент, канд. мед. наук Зуб В.І..

 

Запрошуємо Вас прийняти участь у прес-конференції на тему «Профілактика серцево-судинних захворювань та діабету у Львові», що відбудеться 4 грудня 2014 року о 15.00 у Музеї історії медицини Галичини ім. Мар’яна Панчишина, за адресою: м. Львів,вул. Кармелюка 3 (домівка Українського Лікарського Товариства у Львові).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: