Заходи, спрямовані на збереження об’єднаної енергетичної системи України, посилюються, - «Львівобленерго»

В Об’єднаній енергетичній системі України продовжується ситуація з дефіцитом балансу виробітку та споживання електричної потужності.

В доповнення до застосування графіків аварійних відключень 04 грудня 2014 року з 1 по 10 чергу сумарною потужністю 129 мегават (МВт), факсограмою Західної електроенергетичної системи ДП НЕК «Укренерго» від 03 грудня 2014 року відповідно до листа Міненерговугілля від 02 грудня 2014 року № 04/32-1207 вводяться в дію графіки обмеження споживання електричної потужності (ГОП) для підприємств Львівщини сумарною потужністю 54 МВт з 04 по 05 грудня 2014 року у період 08:00-11:00 та     16:00-22:00 год.

Ці заходи водяться в дію з метою недопущення спрацювання гідроресурсів та відділення Об’єднаної енергосистеми України від енергооб’єднання країн СНД та Балтії.

Зі своєї сторони ПАТ «Львівобленерго» звертається до керівників підприємств переглянути графіки виробничої діяльності з врахуванням можливості роботи в період з  22:00 год. по 07:00 год. — коли зменшується дефіцит потужності до належного рівня і, відповідно, НЕК «Укренерго» не вводить в дію графіки аварійних відключень.

Організувавши господарську діяльність в нічні години Ви допоможете зберегти збалансовану роботу Об’єднаної енергетичної системи України та енергетичну безпеку держави.

Відділ корпоративних звязків ПАТ «Львівобленерго»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: