У Львові пройде конференція про майбутнє міської інфраструктури

Завтра, 9 грудня, у Львові відбудеться конференція «Майбутнє міської інфраструктури Львова та IT/телеком-інновації», повідомила прес-служба «Київстару».

Сьогодні Львів – це не тільки культурна столиця, але й лідер у запровадженні інноваційних рішень. IT-BPO Lviv Cluster є сучасним осередком розробки ІТ-сервісів, що об’єднує 22 компанії. Такі учасники кластеру, як SoftServe і ELEKS, вже мають досвід реалізації інфраструктурних проектів: лікарні без паперів («Інтерсоно», низка стоматологічних клінік), система «електронна зупинка», оснащення GPS-трекерами трамваїв Львова та інші.

Під час конференції мер Львова Андрій Садовий і президент компанії «Київстар» Петро Чернишов ділитимуться досвідом запровадження інноваційних рішень і використання новітніх технологій. Львівські компанії продемонструють практичні кейси. Крім того, Франческо Гарроні Парісі, керівник стратегічних проектів Wind Telecomunicazioni S.p.A., яка є частиною міжнародної групи VimpelCom, презентує цікаві європейські інноваційні сервіси, наприклад, online-ticketing в Венеції.

Після конференції всі бажаючи зможуть відвідати новий центр «Київстар» у Львові. Під час екскурсії ви побачите роботу сучасного технічного обладнання, дізнаєтесь цікаві факти з життя найбільшого мобільного оператору України, а також зможете оцінити один з найкращих колл-центрів Європи.

Запрошуємо вас узяти участь у конференції!

Дата проведення конференції: 9 грудня 2014 року

Час: 10:30

Учасники:

  • Андрій Садовий, міський голова Львова;
  • Петро Чернишов, президент «Київстар»;
  • Франческо Гарроні Парісі, керівник стратегічних проектів Wind Telecomunicazioni S.p.A.;

 

Модератор конференції – Євген Кражан, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку «Київстар».

 

Адреса заходу: м. Львів, вул. Городоцька, 226-б

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: