Сироїд проведе зустріч із підприємцями Львова

24 лютого Львівська бізнес-школа запрошує підприємців на закриту зустріч-дискусію з Оксаною Сироїд, народним депутатом України, заступником Голови Верховної Ради.

Тема зустрічі «Законодавчий процес і бізнес: що далі?».

Місце проведення: Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS), вул. Козельницька, 2а.
Початок о 17:00
Реєстрація на зустріч є обов’язковою. Реєструйтесь за посиланням або за адресою [email protected]

Контактна особа: Вероніка Саврук, [email protected], 067 67 56 608

Оксана Сироїд - народний депутат України 8-го скликання (пройшла за списком «Самопомочі»), заступник Голови Верховної Ради.

У минулому — директор Української правничої фундації, експерт «Реанімаційного пакету реформ». Ще до обрання у Верховну Раду стала співавтором низки законопроектів. Зокрема як експерт брала участь у розробці Кодексу адміністративного судочинства, Закону «Про судоустрій і статус суддів», законопроекту про функціонування української мови як державної та порядок застосування інших мов в Україні, законопроекту про свободу мирних зібрань, Регламенту Кабінету Міністрів України.

Була директором Всеукраїнського благодійного фонду «Українська правнича фундація». Працювала викладачем НаУКМА, автор навчальних курсів та тренер для суддів, співавтор навчальних посібників. Також міжнародний монітор судових процесів, експерт Ради Європи. Експерт у сферах: конституційна реформа, судова реформа і реформа прокуратури, адміністративна реформа (реформа державної служби та процесу прийняття рішень в уряді), реформа кримінальної юстиції, права людини (свобода мирних зібрань), статус державної мови та права національних меншин, Рада Європи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: