У Львові поговорять про репродуктивне здоров’я жінок

Прес-анонс

23 лютого 2015 р. з 15 до 17 год. в приміщенні Малої сесійної зали Львівської міської ради, пл. Ринок, 1 відбудеться Круглий стіл за проектом «Репродуктивне здоров’я жінок з порушенням опорно-рухового апарату у Львівській області”.

Проект завершується, впродовж року його виконувала громадська організація Львівське обласне відділення Українського фонду «Реабілітація інвалідів». Реалізація названого проекту була можливою завдяки програмі USAID „Здоров’я жінок України”, що впроваджується Інститутом Досліджень та Тренінгів Корпорацій імені Джона Сноу.

Про здобутки проекту, результати досліджень, що проводились в рамках проекту, подальші перспективи на вирішення проблем в отриманні якісних медичних послуг особам з інвалідністю, зокрема і репродуктивного здоров’я жінкам з порушенням опорно-рухового апарату виконавці проекту запрошують обговорити за круглим столом.

На круглий стіл запрошуються представники партнерів у виконанні проекту: Департамент охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації та Управління охорони здоров’я Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, Департамент соціального захисту Львівської облдержадміністрації та Управління соціального захисту Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, медики, представники постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту населення Львівської обласної ради, представники громадських організацій осіб з інвалідністю, за фахом «соціологія та соціально робота» НУ «Львівська політехніка», ЗМІ.

За додатковою інформацією звертатися до Наталі Курило 067 8554548

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: