Синютка передасть автобус донецьким інвалідам

АНОНС
 
27 лютого 2015 року голова ОДА Олег Синютка урочисто передасть спеціалізований автобус, виготовлений ВАТ «Укравтобуспром», представникам Донецької обласної організації інвалідів
 
Початок о 15:30 год. на території перед Львівською ОДА (вул. Винниченка, 18)
 
Довідка:
 
Автобуси ІІ-го (міжміські) та ІІІ-го (далекого прямування) класів ТУР А407 виробництва ВАТ «Укравтобуспром» розпочав випускати у 2012 р.
 
Попри кращу паливну економічність (нормативно на 2 л/100 км у порівнянні з існуючими аналогами в Україні) ТУР А407 вигідно відрізняється також збільшеною кількістю пасажирських сидінь – до 33, більш ніж вдвічі збільшеним (у порівнянні до аналогів Еталон А079.24, Богдан, А092/093, ЗАЗ 07А) об’ємом багажників – 4 м3 (плюс багажні полиці у салоні). У варіанті ІІ-класу – включно з дозволеними стоячими пасажирами загальна пасажиромісткість – 40 осіб. Запасне колесо для зручності переміщено з-під днища кузова у технологічний бічний відсік (спільно з інструментальним ящиком). Автономна система (WEBASTO) обігріву салону (конверторного або вентиляційно-радіаторного типу), включно передпусковий прогрів двигуна – серійно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: