Біля церкви св. Юра впорядкують бомбосховище (відео)

14 березня, о 11:00 год. в рамках кампанії «Увага! Бомбосховище!» члени політичної партії «Демократичний альянс» за підтримки управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР разом з волонтерами впорядкують укриття поблизу храму св. Юра за адресою вул. Листопадового чину, 26.

Станом на сьогодні, зусиллями членів «ДемАльянсу» та волонтерів кампанії «Увага! Бомбосховище!» було приведено до ладу шістьукриттів у місті Львові за адресамивул. Т. Шевченка, 66,вул. Каліча гора, 5, вул. Некрасова, 37 А, вул. Родини Крушельницьких, 23, вул. Солодова, 4, вул. Братів Рогатинців, 12-14.

У суботу 14 березня, о 11:00 год. відбудеться акція з порядкування чергової захисної споруди куди зможуть у разі потреби заховатися діти, що навчаються у дитячому садочку за адресою вул. Листопадового чину, 26, працівники дошкільного навчального закладу а також мешканці прилеглих будинків. «Ми оцінили стан засміченості даного об’єкту і для того, щоб за один день привести його до ладу, необхідно організувати близько 30 волонтерів», - заявляє Василь Івандівка, голова Львівського обласного осередку «Демократичного альянсу», член координаційної групи кампанії «Увага! Бомбосховище!».

Команда ДемАльянсу спільно з працівниками управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР запрошує усіх активних мешканців Львова долучитися до суботньої акції в якості волонтерів. Також усі, хто впорядковуватимеукриття, будуть вдячні за посильну підтримкута чай до обіду.

Слідкувати за перебігом кампанії «Увага! Бомбосховище!» можна на Facebookсторінці львівського осередку партії «Демократичний Альянс» (https://www.facebook.com/pages/Львівський-ДемАльянс/315708941787451), а долучитися до впорядкування захисних споруд — заповнивши  анкету волонтера: http://goo.gl/forms/TErYpvSprB.

Прес-служба львівської обласної організації політичної партії "ДемАльянс" (Демократичний Альянс)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: