УГКЦ запрошує на фестиваль у Шевченківський гай

 Протягом вихідних, 18-19 квітня, у Шевченківському гаю Львова триватиме сьомий благодійний фестиваль "Святкуймо Воскресіння разом". Благодійна організація "Фундація Духовного Відродження" Української Греко-Католицької Церкви запрошує громаду та гостей міста Львова, а також переселенців зі Східної України та Криму.

"Цього року ми радо приймаємо гостей із різних областей України, різних конфесій, аби поділитися радістю Воскресіння Господнього. Воскресіння, яке ми по-особливому очікуємо і глибоко переживаємо у своїй душі. Воскресіння, яке говорить нам, що немає кінця добру і любові", - каже отець Тарас Милян, директор "Фундації Духовного Відродження".

Відкриватимуть фестиваль вихованці дитячого будинку сімейного типу з містечка Бібрка. Окрім того, служба у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації, як співорганізатор фестивалю, запросила на святкування вихованців прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу зі всієї Львівщини.

У рамках заходу в неділю також відбудеться телеміст із українськими громадами з Риму, Чикаго, Нью-Йорка та Мюнхена.

Окрім того, благодійники зможуть долучитися до аукціону на підтримку розвитку соціального служіння Церкви та залучення ресурсів для програми "Люди для військових", що її реалізовує "Фундація Духовного Відродження".

Довідка

Фестиваль "Україна Святкує Воскресіння Разом"  проводить Українська Греко-Католицька Церква. Мета фестивалю у християнський спосіб відзначити свято Воскресіння на рівні громади Львова, підняти дух українців, підтримувати та розвивати українські традиції, творити коло благодійників, відкритих на найактуальніші потреби громади. Щороку фестиваль відбувається в Шевченківському гаю. Його відвідують 8-10 тисяч гостей.

Із програмою фестивалю можна ознайомитися ТУТ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: