У Львові розкажуть про нову візію України

18 квітня 2015 р. (субота) з 11год. у приміщенні Львівської обласної універсальної на­у­ко­вої бібліотеки (пр.Шевченка,13) міжнародна кафедра універсального управління Університету «Ль­вівський Ставропігіон» (МКУУ УЛС), Українська Академія Універсології, Польська Академія уні­вер­сального управління, Міжнародний Центр впровадження програм ЮНЕСКО у партнерстві з Львів­ською обласною універсальною науковою бібліотекою  запрошують до засідання круглого сто­лу за тематикою “Відродження єдності і рівноваги в українському сус­пі­льстві”. Його метою є обговорення майбутнього України та освітні потреби в зв’язку з су­час­ною ситуацією, яка склалася в країні та пошук ефективних способів виходу з кризи.

До участі у засідання круглого столу запрошуються науковці, викладачі вузів, громадські діячі, керівники і члени громадських організацій, територіальних громад, підприємці.

Круглий стіл ставить за мету ініціацію мирного і еволюційного розв’язання кризи¬с-ної ситуації в Ук­раїні шляхом переорієнтації світоглядної позиції на обговорення і дискусії можливого розвитку Ук­раїни в системі громадського самоврядування. Ми прагнемо знайти шляхи не тільки розв'язання си­туації, яка склалася, але й заініціювати співпрацю свідомих громадян в рамках громадського са­мо­врядування.

До ознайомлення і обговорення буде запропонована доктрина соціально-еко­но­міч­ного розвитку, автором якої є почесний доктор Університету ”Львівський Ставропігіон” В.А.Поляков – міжнародний експерт з питань самоврядування і громадянського суспільства з два­д­ця­тирічним практичним досвідом. Запрошені спеціалісти з Білорусії та Польщі поділяться прак­тич­ним вмінням створення та розвитку соціального та виробничого самоврядування

Учасники наукового зібрання зможуть обговорити стратегії і тактики нових ефективних форм со­ці­а­льної і економічної взаємодії людей і колективів, суспільства і влади - самоврядування; роз­г­ля­ну­ти універсальну модель соціальних і економічних відносин, а також обговорити способи по­до­ла­н­ня суспільних проблем і реалізації завдань стратегічного планування за участю вчених як і не­залеж­них експертів.

Міжнародна кафедра універсального управління Ставропігійського університету вис­тупає ініціатором всенародного обговорення національної ідеї України, пропонує перехід від споглядання свого минулого до активного будування майбутнього українського народу, створення умов для виховання і освіти громадянина України, здатного з гідністю, повною свідомістю і від­по­віда­льністю вдосконалювати власне життя і життєдіяльність свого народу, міжнародної спільноти. Ви­ховання такого громадянина є насущним завданням шкіл і вузів України.

Запрошуємо до співпраці і спільного навчання ефективного управління своєю країною!

Контакти оргкомітету: [email protected] ; 066-889-39-10, 067-313-03-93;   050-501-02-95; 093-084-41-39.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: