Сім’ї учасників АТО пікетуватимуть Садового

Запрошуємо всіх зацікавлених і небайдужих долучитись до акції, що розпочнеться 23 квітня о 10:00 на Площі Ринок у Львові.

Завтра 23 квітня о 9:30 збір під львівською міською радою з питань виділення землі під будівництво житла для учасників АТО і членів їх сімей та призначення виконавців проектів і забудовників.
Чиновники з МР за звичкою вирішила "розподілити" виділені на будівництво житла для воїнів АТО кошти на "свої" будівельні фірми і у відповідь виділити претендентам квартири у будинках, які вони будують.
Ініціативна група, що створена у Львові для контролю за розподілом коштів і будівництвом житла для учасників бойових дій, заперечує проти усунення їх від безпосередньої участі у вирішенні цих питань і такого "освоєння" цільових коштів та вимагає повної прозорості і звітності за дії чиновників.

Кошти на будівництво житла для наших воїнів виділяються міністерством оборони також у інших областях України.
Запрошуємо усіх небайдужих і зацікавлених до створення ініціативних груп на місцях для координації дій і співпраці з контролю за цим процесом.

Не будь байдужим!
Не стій осторонь!
Твоя доля і доля твоєї країни у твоїх руках!

Вся інформація про перебіг подій, успіхи, проблеми і наш досвід з їх вирішення буде викладена на цій сторінці.

Друзі!Запрошуємо всіх зацікавлених і небайдужих долучитись до акції, що розпочнеться 23 квітня о 10:00 на Площі Ринок у...

Posted by Держава Майдан on 22 квітня 2015 р.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: