У Львові відбудеться засідання круглого столу про житлове середовище

23 квітня 2015 р. о 15:00 у конференц-залі ТЦ Марк у рамках першого у Львові «Ярмарку житла» відбудеться зустріч Юліана Чаплінського, головного архітекторам Львова, з компаніями забудовниками міста.

Зустріч відбудеться у форматі круглого столу.

Тема обговорення: «Майбутнє житлового середовища м. Львова».

Модератор круглого столу та ключовий спікер Юліан Чаплінський виступить з доповіддю «Аналіз житлової інфраструктури м. Львова. Проблеми. Реалії. Виклики».

Доєднатися до зустрічі запрошено забудовників, проектантів, інвесторів, журналістів, усіх, кому небайдуже питання розвитку житлового середовища Львова

У ході заходу будуть обговорюватися такі питання:

  • Як розбудовувати місто, яке має європейські амбіції. Стандарти якісного житлового середовища, в якому хочеться жити.
  • Якого багатоквартирного житла потребує Львів: економ, бізнес чи елітного класу.
  • Управління архітектури міської ради, інвестори та забудовники: VS чи together (на противагу чи разом)?
  • Як знаходити компроміси, щоб усі залишалися у виграші: громада, замовник, інвестор, генплан, забудовник.
  • Пріоритети, проблеми і ініціативи, які допоможуть вирішувати проблеми.

«Ярмарок житла» триватиме з 23 по 26 квітня 2015 р.

За словами Сергія Якименка, директора зі стратегічного планування управлінської компанії «Девелопмент Захід груп» - організатора події, «Ярмарок житла» у Марку – це чудова можливість для львів’ян зекономити час і гроші, оскільки в одному місці протягом 4х днів будуть працювати десятки забудовників, які презентуватимуть економне та елітне житло у новобудовах та котеджах! Це 25 житлових комплексів, більше тисячі квартир, в яких лише під час Ярмарку можна придбати нову квартиру зі знижками до 10%.

Детальніше з програмою «Ярмарку житла», переліком усіх учасників забудовників, представленими новобудовами можна познайомитися на сайті www.mark.lviv.ua

Захід відбудеться за адресою: Центр меблів та інтер’єру МАРК, 1 поверх, конференц-зал

м. Львів, вул. Кн. Ольги, 95 (перехрестя з вул. Науковою, 7А)

За додатковою інформацією та акредитацією звертайтеся:

Анна Мартинюк, керівник відділу маркетингу, - тел.: (032) 242 27 79,

моб.: (098) 776-69-45, [email protected]

Довідка.

 Управлінська компанія «Девелопмент Захід груп» з 2007 року надає професійні послуги з комплексного управління та експлуатації об'єктів комерційної нерухомості. Сьогодні в управлінні компанії знаходяться два найбільших в регіоні спеціалізованих торгових центри: «Три Слони. Все для дому» та Центр меблів та інтер'єру «Марк». Компанія також розвиває власну мережу роздрібної торгівлі меблями, матрацами, предметами інтер'єру, керамікою та сантехнікою.

Юліан Чаплінський займає посаду начальника управління архітектури Львівської міської ради з 2014 р.

Народився 10 січня 1982 р. у Львові. У 1999 році вступив до Національного університету «Львівська політехніка». У 2006 р., у співпраці з Олегом Трофименком, створив нове архітектурне бюро «Chaplinskyy Trofymenko Аrchitects». Тоді ж увійшов до рейтингу ТОП-100 архітекторів України київського архітектурного журналу «А + С».

Через 4 роки ініціював трансформацію фірми – так з'явилася назва «CHAPLINSKYY & Associates». Сьогодні компанія надає послуги з аналітичної оцінки проектів, консалтингу, архітектурного проектування, дизайну інтер'єрів і проектування ландшафту.

Серед останніх досягнень – перемога у всеукраїнському конкурсі «INTERYEAR 2010» в номінації «Приватний житловий інтер'єр», премія «Золотий Лев» у рамках конкурсу «Людина року 2010» у Львові (номінація «Архітектор року»). 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: