Маленькі брюхівчани запрошують на конкурс патріотичної пісні

У неділю, 26 квітня, у приміщенні актового залу Львівського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбудеться конкурс патріотичної пісні «Тобі, Україно, моє серце, моя пісня, мої мрії», повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

Організатором конкурсу є дитяча бібліотека №29 (смт. Брюховичі). Як повідомили у бібліотеці, поштовхом для проведення конкурсу були пропозиції молодих читачів цього закладу. Організатори мають на меті зміцнити почуття патріотизму у дитячих серцях, показати красу та милозвучність української мови, а також виявити обдарованих дітей.

Участь візьмуть діти, віком від 6 до 17 років, які проживають у Брюховичах та Бірках. Журі буде оцінювати вокальні дані та акторські здібності молодого покоління. Всіх учасників нагородять дипломами, а на переможців чекають призи.

Захід відбудеться за підтримки ГО «Фундація «Перспектива», МГО «Наші Брюховичі», ГО «Разом до змін», ГО «Рідні Брюховичі».

Організатори запрошують мешканців і гостей селища присутністю підтримати учасників конкурсу та насолодитися милозвучним українським фольклором.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: