У Львівській облраді відбудеться засідання круглого столу про інформаційну безпеку

29 квітня об 11.00 годині в малому сесійному залі Львівської обласної ради (м. Львів, вул. В. Винниченка, 16) зберуться журналісти районних ЗМІ, співробітники органів місцевого самоврядування Львівщини та експерти, аби обговорити питання співпраці з метою створення якісного інформаційного продукту та забезпечення інформаційної безпеки.

У заході, організованому Львівською обласною радою спільно з Львівським регіональним інститутом державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, візьмуть участь депутати Львівської обласної ради, експерти-викладачі вишу, журналісти мас-медіа (з районів Львівської області та міста Львова), працівники районних та міських рад області, відповідальні за зв’язки з громадськістю та засобами масової інформації.

Основним завданням круглого столу є:

  • аналіз співпраці представників органів влади, мас-медіа та інститутів громадянського суспільства у забезпеченні інформаційної безпеки України;
  • визначення стратегії взаємодії органів влади, засобів масової інформації та інститутів громадянського суспільства, у контексті захисту національного інформаційного простору;
  • формування якісного інформаційного українського продукту як ефективне протистояння інформаційним загрозам.

Учасники зустрічі обговорять низку важливих питань, серед них: «Захист інформаційного простору – складова національної безпеки України»; «Стратегія взаємодії представників органів влади, мас-медіа та інститутів громадянського суспільства у забезпеченні інформаційної безпеки України»; «Формування якісного національного інформаційного продукту – альтернатива інформаційним загрозам».

Принагідно зауважимо, що захист інформаційного простору України, особливо в умовах неоголошеної війни є важливою складовою національної безпеки країни. Тож, ефективно протистояти інформаційним загрозам може лише добре організована державна система забезпечення інформаційної безпеки, що повинна здійснюватися за повної взаємодії органів влади, мас-медіа та інститутів громадянського суспільства.

Запрошуємо до участі в цьому заході представників засобів масової інформації. Про свою участь просимо повідомити до 17.00 години 28 квітня на електронну адресу [email protected] або за номерами: 0972329068, (032) 2999 831.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: