У Брюховичах розкажуть про рейдерство

Львівська залізниця на чолі з Богданом Піхом протягом останніх трьох років відкриває масово судові справи проти мешканців селища Брюховичі. У громадян, які користуються своїми землеволодіннями та помешканнями, намагаються відібрати останній клаптик землі. Не зважаючи на те, що мешканці проживають та користуються цією землею останні п'ять десятків років та мають усі законні документи, повідомила прес-служба МГО «Наші Брюховичі».

Натомість претензії "залізничників" не підкріплені документами на їх право власності. Вже відкрито більше трьох десятків судових справ проти брюхівчан та ще сотні проти мешканців інших населених пунктів нашої області. Проти громади проводиться постійна інформаційна політика, судові справи за останній рік програються у стадії апеляції та касації. Відповідачі у цій справі об'єдналися в єдину групу мешканців кого стосується дана проблематика, та готові на рішучі кроки, якщо підлеглі пана Піха не припинять безчинство.

Усі проблеми та деталі обговорюватимуться за круглим столом 29 квітня о 18:30 год. у конференц-залі готелю "Валентина" (смт.Брюховичі, вул.Ясна 7). На зустрічі будуть присутні помічники трьох народних депутатів, брюховицькі та львівські громадські організації.

МГО «Наші Брюховичі» активно підтримує позицію громадян селища та всіма можливими методами та шляхами допомагає та буде в подальшому допомагати мешканцям відстоювати своє право на володіння своїми законними територіями.

Для більш чіткого розуміння ситуації запрошуємо ЗМІ та громадськість долучитися до обговорення, щоб дана проблема була відома усім краянам західної України, адже колія проходить не тільки через Брюховичі, але і по сотнях інших населених пунктів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: