Дорожники кажуть, що залатали ями на 70 км дороги Львів-Самбір-Ужгород

Станом на початок травня дорожниками виконано роботи з ліквідації аварійної ямковості на ділянці км 10+200 – км 82+200 дороги Львів-Самбір-Ужгород, а саме: від з’їзду з автомобільної дороги  М-11 Львів - Шегині до межі Самбірського та Старосамбірського районів, повідомила Дивись Інфо прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

При виконанні робіт використано 137 т асфальтобетону.

На ділянці км 88+000 – км 96+300 влаштовано 1 км бар’єрного огородження.

У першій декаді травня дорожники запланували провести ремонт мостів, що проходять через дану дорогу, прочистити стічні труби, пофарбувати дорожні знаки, провести вирубка кущів та порослі.

Нагадаємо, роботи з експлуатаційного утримання дороги Львів-Самбір-Ужгород на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області виконуються ПП «Львів Дах».

Національна автомобільна дорога державного значення Львів-Самбір-Ужгород загальною протяжністю 144,6 км, з твердим удосконаленим типом покриття з’єднує обласні центри Львівської та Закарпатської області.

Середня інтенсивність руху даною автодорогою становить ~ 4520 авт./доба.

Капітальний ремонт дороги не проводився.

Протягом 1972-1980 року проводились роботи по влаштуванню  асфальтобетонного покриття.

З 1952 року на автомобільній дорозі почалися роботи по переведенню гравійного і щебеневого покриття в чорне покриття з перебудовою дерев’яних мостів на постійні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: