У Соборі святого Юра відбудеться акція "Стежками митрополита Андрея Шептицького"

У середу, 6 травня, з 14:00 до 17:00 на території собору святого Юра відбудеться культурно-мистецька акція "Стежками митрополита Андрея Шептицького", повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

У рамках проекту заплановано пленер для учнів художніх студій (гуртків) загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів Львова, спілкування та обмін думками про постать Митрополита, творчі виступи мистецьких колективів у часі проведення пленеру під відкритим небом. Також у програмі друк поліграфічної продукції – буклетів з життя і душпастирської діяльності митрополита та круглий стіл з актуальних питань "Формування патріотизму та національної гідності молоді на прикладі Митрополита А.Шептицького".

"Акція дасть можливість відвідати та змалювати місце, де ступала нога Митрополита – Собор святого Юра, митрополичі сади, активізувати мистецький діалог та створити середовище для дітей і молоді, з метою їх мистецького вираження шляхом малюнку", - зазначив голова Служби у справах дітей Володимир Лис.

Участь братиме учнівська молодь та діти з образотворчих студій. Окрім того, усі охочі матимуть можливість доєднатися до малювання на відкритій території перед Собором святого Юра.

Організатори культурно-мистецького заходу: Центр творчості дітей та юнацтва Галичини, Благодійний фонд "Духовного відродження" Української Греко-Католицької Церкви та служба у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: