У середу у Львові відбудеться урочисте відкриття міжнародного літературного фестивалю

У Львівській обласній філармонії відбудеться подія виняткової атмосферності та комунікації - Урочисте відкриття Львівського міжнародного літературного фестивалю в рамках 22 Міжнародного книжкового форуму видавців у Львові. Про це Дивись Інфо повідомили організатори.

Відкриття відбудеться 9 серпня о 19:00

Вперше організатори запрошують бізнесменів, політиків, митців та всіх охочих долучитися до відкриття найбільшої культурної події України і, як кажуть журналісти, найбільшого в світі українського книжкового ярмарку.

Гості вечора першими зможуть переглянути виставку книжок, представлених на конкурс “Найкраща книга форуму-2015” або ж долучитися до благодійної ініціативи.

Щасливці, що потраплять на відкриття, матимуть змогу послухати шанованих спікерів - Владику Бориса Ґудзяка, єпископа УГКЦ у Франції, країнах Бенілюксу та Швейцарії, Генрі Марша, британського нейрохірурга світового рівня, Олю Гнатюк, україністку, професора НаУКМА (Польща). Лейтмотивом їхніх надихаючих промов будуть терпимість, милосердя, культура.

Музичним “акордом” стане виступ академічного молодіжного симфонічного оркестру INSO-Lviv, саме вони перемогли на “Битві оркестрів” в Одесі, солістки Римського і Мадридського оперних театрів Софії Соловій, скрипаля-віртуоза Олександра Божика. Вестиме вечір вже традиційно Володимир Бєглов, якого ми знаємо по проекту The Ukrainians.

Вартість квитка на “Відкриття Форуму” — 150 грн. До квитка безкоштовно докладатиметься VIP-перепустка на всі події 22. “Форуму видавців у Львові”. А їх у Програмі понад 1000!

Забронювати квиток та домовитися про доставку можна за номером — 063 07 176 58 чи на емейл [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: