Індекс публічності 2015: чому Львівська міська рада знову не перша?

Громадянська мережа ОПОРА запрошує журналістів на прес-конференцію щодо результатів вимірювання Індексу публічності місцевих рад. Захід відбудеться в Львівському Прес-клубі (пр. Шевченка, 11) 30 вересня 2015 року об 11:00.

Під час прес-конференції представники мережі ОПОРА розкажуть про те, які міські ради стали найбільш та найменш публічними цього року за підсумками проведеного моніторингу й запрезентують рейтинг муніципалітетів. Окрім цього, експерти коротко зупиняться на основних показниках публічності Львівської міської ради, зокрема – оцінять, наскільки відкрито цього року працювали міський голова, виконавчі органи та депутатський корпус ЛМР, та чому Львів не зумів зайняти високі позиції в рейтингу.

У заході візьмуть участь:

  • Ірина Швець, інформаційний директор Громадянської мережі ОПОРА у Львові,
  • Наталія Радиш, юрист Громадянської мережі ОПОРА у Львові.

Нагадаємо, що Індекс публічності – це спільний проект ОПОРИ та мережі партнерів, який реалізовується уже третій рік поспіль й має на меті оцінити, наскільки публічно приймаються рішення і втілюється в життя політика муніципалітетів, і яким є внесок основних суб’єктів місцевого самоврядування – міського голови, депутатів та виконавчих органів – в цей процес. Кожного року презентація результатів вимірювання приурочується до Міжнародного дня Права знати, що святкується 28 вересня.

 

 

Акредитація журналістів: на місці.

Контактна особа: Ірина Швець – 063 628 68 40.

 

Детальніше про минулорічні дослідження можна почитати на веб-сторінці: publicityindex.org

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: