У Західного регіонального управління ДПСУ - новий керівник (фото)

Сьогодні, 21 жовтня, голова Львівської обласної ради Петро Колодій взяв участь у нараді в Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба облради.

Розпочинаючи нараду, голова ДПСУ генерал-полковник Віктор Назаренко підвів підсумки роботи служби та окреслив напрямки роботи, на поточний період. Серед головних завдань, які стоять перед прикордонниками, голова служби визначив боротьбу з нелегальною міграцією, контрабандою та корупцією. Також Віктор Назаренко наголосив, що недбалість та службова зрада має бути повністю викорінена зі служби. "Свідоме виконання обов'язків  це один із стовпів служби, – зазначив генерал Назаренко. – Хто буде працювати – той буде мати нашу підтримку, хто буде підтримувати корупційні схеми – буде звільнений за статтею і позбавлений звань і рангів".

Під час наради ДПСУ генерал-полковник Віктор Назаренко представив присутнім нового керівника Західного регіонального управління полковника Володимира Єгорова. "Це бойовий полковник, який особисто, підкреслюю, особисто вісім місяців брав участь в бойових діях на сході України, – наголосив Віктор Назаренко. – А Володимир Плешко отримав нове завдання. Він буде організовувати роботу на сході. Він має взяти системно на штатній основі під контроль тимчасово непідконтрольну ділянку кордону".

У своєму виступі Петро Колодій подякував Володимирові Плешкові за співпрацю та побажав успіхів у нелегкій роботі на новому місці, а звертаючись до Володимира Єгорова, сказав: "Вітаю вас з призначенням на посаду начальника Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України. Бажаю не зменшувати обертів у боротьбі з корупцією та контрабандою,  продовжувати роботу щодо збільшення і розширення існуючих пунктів перетину кордонів.  Наші двері завжди відкриті для співпраці. Львівська обласна рада завжди допомагала і буде допомагати прикордонникам".

На завершення наради голова ДПСУ генерал-полковник Віктор Назаренко вручив державні нагороди кращим прикордонникам Західного регіонального управління ДПСУ.

Львівські прикордонники активно долучилися до проведення акцій у рамках соціального мегапроект „Мій тато захищає Україну!”, який реалізовує Львівська обласна рада спільно з волонтерами та силовими структурами. Зокрема, у серпні була організована зустріч для дітей, батьки яких є учасниками АТО. Перед ними виступали з показовими виступами прикордонники та кінологи.

Є плідна співпраця кінологічного центру з Львівською обласною радою. Зараз кінологічний центр відновив підготовку кінологів і собак для мінно-розшукової роботи.

Державна прикордонна служба активно співпрацює зі своїми колегами з Польщі, у рамках Європейських Днів добросусідства, які проводить „Єврорегіон-Карпати”. Прикордонники активно долучаються до цього заходу і організовують спільно з митниками належний перехід громадян через кордон:  для українців – на територію Польщі і навпаки: для поляків – на територію України.

У рамках проекту „Польща - Україна - Білорусь” активно розвиваються відділи прикордонної служби та розбудовуються нові пункти пропуску на українсько-польській ділянці кордону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: