Як створити відео, яке захочуть побачити мільйони

31 березня в Ужгородському прес-клубі відбудеться тренінг для журналістів/редакторів інтернет-ЗМІ, які планують розвивати такий напрямок у роботі сайтів як відеоконтент або ж хочуть вдосконалити свої вміння.

«Як створити відео, яке захочуть побачити мільйони»

Медіатренер – БОГДАН КУТЄПОВ  –  скандаліст, баяніст, документаліст. У минулому – автор кількох проектів журналістських розслідувань, медіакритик. Зараз працює стрімером, журналістом і ведучим на Hromadske.tv.

Зняв понад 150 короткометражок у проекті Hromadske.doc. Автор циклу документальних репортажів «Нова Рада», док. циклу «Восток» (спільно з М. Найємом), фільму про обмін полоненими «Контакт», фільму-експерименту «Піду в поліцію» та ін. Головний тренер відеошколи People in Need (Прага, Чехія), в якій брали участь медійники з України, Молдови, Вірменії, Киргизстану, Азербайджану.

Тренер відеоакадемії документального серіалу DocEmotion (Український католицький університет, Львів). У минулому – спецкор «Телекритики», у дальшому минулому – автор і ведучий програм журналістських розслідувань «Знак Оклику» (ТВі), «За вікнами» (СТБ), тележурналіст-новинар.

Програма

9.30 – 10.00 – Реєстрація.

10.00- 13.00

Перша частина тренінгу:

  • Зйомка і монтаж на мобільних пристроях
  • Стрім
  • Документальний репортаж

13.00 - 14.00 – обід

14.00 – 17.30

Друга частина тренінгу:

  • Життя відео після публікації
  • Підбір тем для відеоконтенту
  • Пошук музики для відеоматеріалу без порушення авторських прав
  • Цікаві практичні поради

17.3018.00 – Обговорення теми за вечірньою кавою.

Тренінг відбувається у рамках проекту Ужгородського прес-клубу за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Прохання повідомити про свою участь до 29 березня, 17.00 та надіслати коротку інформацію: ПІБ, ЗМІ, контакти. Кількість учасників обмежена, просимо надсилати інформацію вчасно.

Запрошуються представники закарпатських ЗМІ, а також учасники від ЗМІ Тернополя, Івано-Франківська, Чернівців, Волині, Львова. Відшкодовуються транспортні витрати та за необхідності – готель.

УВАГА!

Учасникам необхідно мати з собою мобільні пристрої (смартфон чи планшет), бажано iPhone або IPad, або на android. По бажанню (факультативно) – фото- чи відеокамеру (будь-яку) і ноутбук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: