В УКУ відбудеться Міжнародна конференція з питань вимушених переселенців «Інтеграція чи диференціація?»

12-13 травня в Українському Католицькому Університеті (вул. Хуторівка, 35 а, конференц-зал) відбудеться Міжнародна конференція з питань вимушених переселенців «Інтеграція чи диференціація?» з метою обговорення українського та міжнародного досвіду роботи з внутрішньо переміщеними особами.

Учасники говоритимуть про внутрішніх переселенців у економічній, культурній, юридичній та психологічній сферах, а також планування, реалізацію та фінансування програм підтримки переселенців.

Запрошені спікери: Тамар Мартіашвілі, екс-міністр з питань біженців та розселення Грузії; Роберт Брінклі, голова правління BEARR Trust, колишній посол Великобританії в Україні; Франческа Джіордано, експерт з питань дитячої психології Італійського Католицького університету Святого Серця, Франчески Джіордано.

Подія збере близько 60 неурядових організацій, які працюють з вимушеними переселенцями в Україні. В рамках конференції відбуватимуться дискусії, ярмарок донорів, доповіді іноземних та українських експертів.

«Я із нетерпінням чекаю на два дні плідної роботи, дискусій та навчання, заради всіх тих, хто змушений був залишити свої домівки та розпочати життя заново», - зазначає Роберт Брінклі, голова правління BEARR Trust та сенатор Українського Католицького Університету.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: