Спеціально для Євробачення Україна стане європейською державою

110369e3616868a5339908169158b7a1

За рік Україна має стати європейською державою, щоб гості, аби гості Євробачення не відчували жодної різниці між Києвом і Стокгольмом. Так перемогу Джамали на цьогорічному пісенному конкурсі прокоментував секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, передає Укрінформ.

За рік Україна має стати європейською державою, щоб гості, аби гості Євробачення не відчували жодної різниці між Києвом і Стокгольмом. Так перемогу Джамали на цьогорічному пісенному конкурсі прокоментував секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, передає Укрінформ.

«Джа-ма-ла! Пісня. Душа... Крим - Україна! Вітаю цю тендітну, сильну та безмежно талановиту жінку, яка принесла нашій державі перемогу. Одну з тих перемог, які так нам потрібні», - заявив секретар РНБО.

До того ж, високопосадовець додав, що за рік ми прийматимемо Євробачення у себе і до того часу повинні використати всі можливості, щоб за цей рік дійсно стати європейською країною! Щоб гості, які приїдуть до нас з усієї Європи не відчули різниці між Києвом і Стокгольмом або іншим європейським містом. Цей рік повинен стати для нашої країни роком змін та перемог!

Читайте також, як світ і Росія відреагували на перемогу Джамали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: