Відомий австрійський диригент Маттіас Кендлінгер, створить у Львові ще один симфонічний оркестр

Маттіас Георг Кендлінгер (Австрія), засновник відомого симфонічного оркестру «K&K Philharmoniker», створює другий приватний симфонічний оркестр «K&K Symphoniker».

До такого рішення пана Маттіаса підштовхнув постійно зростаючий попит по всій Європі на K&K - концерти, а також бажання здійснювати великі концертні програми у співпраці з симфонічним оркестром «K&K Philharmoniker».

австрійський диригент Маттіас Георг Кендлінгер

австрійський диригент Маттіас Георг Кендлінгер

Багатообіцяючі репетиції із симфонічним оркестром зі студентів Львівської національної музичної академії ім. М. Лисенка, проведені самостійно 18-річним сином Маттіаса Кендлінгера - Максиміліаном, переконали Кендлінгера-старшого довірити Кендлінгеру-молодшому музичне керівництво презентаційного концерту нового оркестру 24 травня 2016 р. у Львівській філармонії.

Менеджмент симфонічного оркестру «K&K Symphoniker», заснованого у Львові, здійснюватиметься фірмою «Да Капо Австрія» співпраці з фірмою «Да Капо Україна» (www.dacapo.at/ua). Уже в січні 2017 р. оркестр вперше гастролюватиме у Німеччині, Швейцарії, Італії, Іспанії та Франції. «K&K Symphoniker» буде щорічно збільшувати кількість симфонічних концертів в Україні, розширюватиме свою концертну географію у Європі та на Далекому Сході (у тому числі, в Японії та Китаї), а також підсилюватиме майбутні проекти зі збільшеним складом оркестру «K&K Philharmoniker».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: