Жіночі збірні України та Греції зустрінуться у відбірковому матчі на Євро-2017

футбол

Завтра, 7 червня, на «Арені Львів» пройде відбірковий матч до Чемпіонату Європи - 2017 серед національних жіночих збірних команд з футболу Україна – Греція, інформує прес-служба ЛМР.

Наразі національна жіноча збірна України посідає другу сходинку в турнірній таблиці групи 3, маючи в активі 10 очок, а наші найближчі суперники – збірна Греції – займають четверту сходинку з шістьма заліковими пунктами. Нагадаємо, що 8 березня цього року в Афінах українки здолали представниць Еллади з рахунком 3:1, тоді голами відзначились Апанащенко, Калініна та Бойченко.

Придбати квитки на матч вже тривалий час можна онлайн та в касах «Арени Львів», за адресою: вул. Стрийська, 199. Режим роботи кас: з 10:00 до 20:00 без перерви та вихідних.

Також відзначимо, що матч Україна – Греція транслюватиметься у високій якості online на YouTube каналі ФФУ та на каналах Спорт 1 і X-sport. І ті вболівальники, що не зможуть потрапити на трибуни «Арени Львів», отримають можливість вболівати за українок перед екранами телевізорів та моніторами.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: