Казав, та не зав'язав: що було обіцяно мешканцям Грибович у 2006 році

Андрій Садовий
Андрій Садовий / spiegel.de

Виявляється, що мер Львова Андрій Садовий ще у 2006 році розкидався обіцянками жителям Малих Грибович про те, що вирішить проблему найбільшого в Україні сміттєзвалища.

Про це йшлося у сюжеті політичного ток-шоу «Прямим текстом» (щочетверга о 22:35) на телеканалі ZIK.

«Грибовичі – це є другий Чорнобиль, проте відкритий, без саркофагу. Якщо цей саркофаг не збудувати, то масштаби лиха з кожним роком все збільшуватимуться. Я пропоную його будувати і вкладати в це великі гроші. Мені важко зрозуміти, чому людям 15 років давали обіцянки, але їх виконання ніхто не контролював», – обурювався у відео десятирічної давності під час зборів Андрій Садовий.

Мер зазначив, що екологічне лихо стосується не тільки селян, які живуть поблизу, а й усіх городян та жителів області. Адже нечистоти швидко поширюються через воду, ґрунт та повітря.

«Я пропоную спокійно, крок за кроком рухатися до закриття сміттєвого полігону й проводити всі етапи мудро. Почати варто з рекультивації смітника. Також я пропоную сформувати спеціальну групу, яка має конкретно визначити, що потрібно робити. Натомість громада села буде здійснювати контроль над вирішенням цього питання», – заявляв у 2006 році мер Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: