У Львові запровадять екскурсії для людей з вадами зору

Львів
ulvovi

Львівський обласний осередок ГО «Українська спілка інвалідів – УСІ» відбирає туристичні компанії та гідів з метою їх навчання коментуванню екскурсій для осіб з вадами зору. Також організація планує адаптувати найпопулярніші серед львів’ян і гостей міста екскурсійні маршрути.

Про це пише прес-центр ЛМР.

Львівський обласний осередок ГО «Українська спілка інвалідів – УСІ», після перемоги проекту "Openlviv.blind.ua" на конкурсі управління туризму Львівської міської ради, відбирає туристичні компанії та гідів з метою їх навчання. Спеціально для львовознавців організація проводитиме майстер-класи і тренінги з аудіодискрипції – мистецтва опису візуальних творів для людей, які не бачать.

Також осередок планує не лише навчити львівських гідів коментувати екскурсії для відвідувачів з глибокими вадами зору, але й адаптувати серію найпопулярніших серед львів'ян і гостей міста екскурсійних маршрутів, зокрема «Підземелля Львова», «Нічна варта» та ін. Впевнені, що ці кроки зроблять Львів кращим і ще привабливішим, розповідає О. Потимко, виконавчий директор «Українська спілка інвалідів – УСІ» у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: