У Львові відбудеться турнір з бадмінтону

Компанія «Львівські ярмарки» та Фундація духовного відродження організовують турнір із бадмінтону у рамках Сніданкових ярмарків у парку імені Івана Франка. Змагання відбудуться 9-10 липня, вік учасників – від 7 років, передає прес-служба ЛМР.

«Ідея проекту «Сніданкові ярмарки» – це нові знайомства, цікаві майстер-класи та спортивні активності в улюбленому для львів’ян місці – одному із найстаріших та найкрасивіших парків у центрі міста. Ми переконані, що турнір із бадмінтону дозволить учасникам розслабитись після насиченого робочого тижня та отримати задоволення у душевній компанії», – розповіла Ольга Гренюх, арт-директор компанії «Львівські ярмарки».

На переможця турніру чекає подорож на двох мальовничими замками Львівщини та подарунки від партнерів Сніданкового ярмарку – Розважального комплексу Медик та ТМ «Лімо».

Нагадаємо, кожних вихідних протягом літа львів’яни можуть насолодитись смачними сніданками просто неба під живі виступи музичних гуртів, із різноманітними спортивними активностями, майстер-класами та живим кутком. Відвідувачів чекають біля ротонди у парку ім. Івана Франка щосуботи та неділі з 10:00 до 16:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: