У Львові розкажуть як створити успішний IT-проект

У Львові розкажуть як створити успішний IT-проект і отримати гроші на його реалізацію.

В Україні оголосили перший конкурс IT-проектів у сфері електронної демократії. Якщо ти нестандартно мислиш, чув про такі IT-компанії як IBM, Cisco Systems, De Novo, Intel та хочеш зробити щось справді корисне, тоді тобі до нас!

Запрошуємо на презентацію IT-проектів EGAP Challenge у м. Львів:

Коли: 1 липня, 12:00

Де: антикафе «Коммуна» (вул. Галицька, 1)

EGAP Challenge - міжнародний конкурс IT-проектів, мета якого створити інструменти, які допоможуть громадянам отримати сучасні якісні сервіси, ефективно взаємодіяти і безпосередньо впливати на владу, а влада - домогтися нового рівня прозорості та ефективності. Фонд підтримки ІТ-проектів на першому етапі складе 4,5 млн грн, а також внесок від бізнес-партнерів конкурсу.

Партнерами проекту є компанії-лідери ІТ сфери, зокрема IBM, Cisco Systems, De Novo, Intel. Саме їм відводиться ключова роль в проведенні навчання, надання власних технологій і продуктів для учасників, що і стане запорукою створення сучасних та інноваційних IT-інструментів у сфері е-демократії в Україні.

Презентують програму:

Петро Верзун, голова ВОГО «Фонд місцевого розвитку»

Михайло Наход, голова ЛМГО «Центр Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу»
Захід відбувається в рамках програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що фінансується Швейцарською Конфедерацією та виконується Фондом Східна Європа, Фондом InnovaBridge у партнерстві з Державним агентством з питань електронного врядування. Регіональними партнерами програми у Волинській області з реалізації компоненту «Е-Демократія» є ВОГО «Фонд місцевого розвитку» та ЛМГО «Центр Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу».

Контактна особа: менеджер зв’язків з громадськістю ВОГО «Фонд місцевого розвитку» Яцута Ельвіра, 095 031 32 80,[email protected]

Деталі на сторінці Програми EGAP: https://www.face book.com/EGAPUkr aine/?fref=ts

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: