У Львові представили нового керівника Інспекції ДАБК

Новим керівником Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Львові став Володимир Ярославович Цабака, передає прес-служба ЛМР.

Новим керівником  Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Львові став Володимир Ярославович Цабака, передає прес-служба ЛМР.

Досі він працював на посаді заступника начальника відділу контролю за виконанням рішень державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Львівській області.

Як повідомили у відділі кадрів Львівської міської ради, Володимир Ярославович Цабак з 20 липня 2016 року призначений в порядку переведення на посаду начальника Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю. Перед тим він успішно пройшов стажування в органах місцевого самоврядування.

Народився 4 травня 1980 року у селищі Нижанковичі Старосамбірського району Львівської області. У 2003 році закінчив юридичний факультет Львівського національного університету ім. І.Франка.

З квітня 2003 року до липня 2016 року працював у Головному управлінні юстиції у Львівській області. Остання займана посада – заступник начальника відділу контролю за виконанням рішень державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Львівській області.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: