У наступному році Ryanair може почати літати у Львів

Міністр інфраструктури Володимир Омелян розповів в інтерв'ю УП, що у 2017 році найбільший лоукостер Європи Ryanair може почати літати до «Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян розповів в інтерв'ю УП, що у 2017 році найбільший лоукостер Європи Ryanair може почати літати до «Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького.

«Якщо ми говоримо про те, що вони можуть зайти, то це 2017 рік, але це буде величезний прорив. Тому що це авіакомпанія, яка міняє філософію ринку, яка пропонує нову модель роботи, і я думаю, що це буде суттєвим кроком вперед», - заявив міністр.
За його словами, 20 липня він проведе переговори з представниками Ryanair.

«Ми будемо з ними говорити, вони готові виходити на українській ринок, але вони сумно констатують, що в нас немає «відкритого неба» з ЄС. Технічно, це велика проблема, оскільки, навіть маючи двосторонні угоди з окремими державами ЄС, ми маємо ситуацію, що це повинні бути призначені авіаперевізники країни перебування», - додав він.

Також міністр зазначив, що Ryanair не готовий реєструватись в українську дочку, через певні обмеження НБУ щодо валютних надходжень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: