Савченко заявила, що Путін повинен просити вибачення за війну, яку розв'язав в Україні

Володимир Путін та всі інші політики, які почали війну на Донбасі, повинні просити вибачення. Таку думку в коментарі телеканалу «112 Україна» висловила нардеп Надія Савченко, інформує 112.ua.

Володимир Путін та всі інші політики, які почали війну на Донбасі, повинні просити вибачення. Таку думку в коментарі телеканалу «112 Україна» висловила нардеп Надія Савченко, інформує 112.ua.

«Зараз президент (України, - ред.) сказав, що треба говорити, просити прощення і прощати. І це стосується всього, будь-якого конфлікту. Коли я говорила про вибачення, я говорила про матерів, які втратили дітей, перед дітьми батьків, які їх втратили. Просити прощення повинні політики, які починають війни. Це стосується саме російської сторони. Я вважаю, що президент РФ так само повинен просити прощення у матерів, які втратили дітей на цій гібридній війні, яку він зробив в Україні», - зазначила Надія Савченко.

На думку льотчиці, для завершення бойових дій необхідний діалог між людьми, щоб вони почали чути один одного.

«Що стосується говорити з представниками окупованої Росією території, звичайно, говорити треба з пастухом, а не з баранами. Я намагалася достукатися і вийти на прямий діалог, тому що, я вважаю, що люди можуть раніше один одного почути, ніж політики, політикам війна вигідна. Нам потрібно було починати говорити з людьми, і тоді б це дало прискорення закінчення війни», - підкреслила депутат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: