Аваков розповів про хід розслідування вбивства Шеремета

Компетентні слідчі органи і фахівці карного розшуку Національної поліції України. Саме ці структури ведуть розслідування вбивства Павла Шеремета, інформує 112.ua.

Компетентні слідчі органи  і фахівці карного розшуку Національної поліції України. Саме ці структури ведуть розслідування вбивства Павла Шеремета, інформує 112.ua.

Також з ними працюють експерти з Федерального бюро розслідувань США. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

«Я кожен день отримую інформацію, однак це не для публічного дискурсу. Будуть результати - буде інформація», - підкреслив глава МВС.

Окрім того,  Аваков закликав політиків, які не мають відношення до розслідування, не розкривати факти і зачіпки слідства, а також утриматися від поширення домислів.

Раніше ми повідомляли, що журналіст Павло Шеремет загинув у середу вранці, 20 липня, унаслідок вибуху автомобіля в центрі Києва. Машина вибухнула на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка. Автомобіль належав керівнику «Української правди» Олені Притулі, її в машині не було.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: